Til beboere i Ture Nermansvei 9 og 45

Som kjent har vi i den senere tid hatt tekniske problem med heisene. Noen av problemene skyldes bl.a. manglende tilgang på deler til heisene.

 

Før årsskiftet ba styret heisfirmaet Schindler om statusrapport angående heisene i TN 9 og 45.

03.01.2023 ble rapporten behandlet på styremøte. I den gikk det frem at heisene hadde en restlevetid på ca. 5 år. Derfor satte styret i gang en prosess for utskifting av heiser.

 

 

De siste ukers problemer var det ingen som kunne forutsi. Schindler, som har service på heisene, har nærmest daglig jobbet med å få heisene til å gå normalt igjen. Schindler har aldri hatt så store problem med og brukt så mye tid på å finne feil.

 

I forsøket på få en av heisene i TN 9 tilbake i normal drift, har det også vært forsøkt med å ta spesielle deler fra den ene heisen i TN 45 til den ene heisen i TN 9. Dette har imidlertid ikke lyktes, og delene remonteres i TN 45. Men Schindler forsetter med feilsøk til feilene er utbedret.

 

Styret har full forståelse for frustrasjonen og ulempene heisstoppene medfører. Vi vil fortsette å jobbe for at alle heisene skal komme tilbake i normal drift.

 

 

Hilsen

Styret i Smiberget borettslaget

Fyllingsdalen - 22. Jun

18 ºC

Siste nyheter

Blåtur onsdag 19. juni
Vi i styret ønsker å invitere...


GENERALFORSAMLING 2024
Det ble avholdt ordinær...


Påskeverksted tirsdag 12. mars.
Tirsdag 12. mars kl.17.00-19.00 blir det...


ENDRING AV FELLESKOSTNADER FOR 2024.
Til Andelseierne i Smiberget...


Juleverksted tirsdag 5 desember
Vi ønsker å invitere til...